Grand Soleil 46LC

Een onvergetelijke zeilervaring. Onder dat motto introduceerde Cantiere del Pardo in januari 2015 tijdens Boot Düsseldorf met veel succes haar nieuwe Long Cruise lijn. De GS 46 LC is het eerste model in deze nieuwe lijn dat op de markt is gebracht. Op innovatieve wijze combineert de GS 46 LC Italiaans design met ruimte, comfort, wendbaarheid en excellente prestaties. De GS 46 LC past zich gemakkelijk aan alle weersomstandigheden aan en is zodanig uitgerust dat hij zonder problemen met twee personen kan worden bestuurd.

 

De nieuwe cruiser staat garant voor onbezorgd zeilplezier en is uitgerust met alle gemakken voor een luxueus leven aan boord. Zowel het dek als de kajuit zijn uitzonderlijk ruim en functioneel ingedeeld met bijzonder veel bergruimte. Een ingenieuze overkapping biedt bescherming tegen zowel felle zon als slecht weer.

De GS 46 LC, werd tijdens Boot Düsseldorf in januari 2016, slechts een jaar na haar première, bekroond met de titel ‘European Yacht of the Year’ in de categorie ‘luxe cruisers’.

Het grootste verschil tussen de Long Cruise en Performance lijn is de rompvorm ontworpen door Marco Lostuzzi. De LC

is luxueuzer en ruimer voor meer comfort, zonder de performance standaard van Grand Soleil uit het oog te verliezen. 

Interieur GS46LC

1/1

Interieur

Onderdeks is de GS 46 LC standaard uitgerust met drie hutten, zes royale slaapplaatsen en twee natte cellen, beide voorzien van een aparte douche. Het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen en de kenmerkende verfijnde Italiaanse styling zorgen voor de finishing touch.

Exterieur GS46LC

Grand Soleil Nederland is gevestigd aan de Zuidersluisweg 41 te Lelystad.
e-mail: info@bachyachting.nl - tel: +31 320 746046