Even voorstellen, uw dealer: Bach Yachting

 

Bach Yachting is dealer voor Grand Soleil Yachts in Nederland. We zijn u graag van dienst met meer informatie over de verschillende Grand Soleil modellen.

Grand Soleil vierde onlangs haar 40e verjaardag als producent van bekroonde performance zeiljachten. Gebouwd door Cantiere del Pardo, zijn de zeiljachten de belichaming van Italiaans design, prestaties en stijl.

 

Het succes van Cantiere del Pardo is te danken aan verschillende ontwerpers die een grote impact hebben gemaakt op de sector. Het bedrijf heeft altijd op hen vertrouwd om jachten te ontwerpen gekenmerkt door uitstekende prestaties en onmiskenbare elegantie. Deze onderscheidende kenmerken maken Grand Soleil-jachten tot iconen van stijl en elegantie. Bach Yachting verkoopt nieuwe Grand Soleils sinds 2017 en biedt ook een groot aantal gebruikte Grand Soleils aan.

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
Eigenaars vereniging Grand Soleil NL

Bent u de trotse bezitter van een Grand Soleil?

We roepen -als dealer Grand Soleil Holland- alle Grand Soleil eigenaren op zich aan te sluiten bij de GS eigenaars club NL.

 

Nog geen Grand Soleil bezitter? Wij helpen u natuurlijk graag aan een mooi exemplaar nieuw of gebruikt! 

Naamloos.png

Grand Soleil Cup

Op 12 en 13 september zal vanuit Lelystad Haven de Grand Soleil Cup worden gevaren. De start is vanaf het Markermeer en de finish bij de mooie Markerwadden. Er is dan ook de mogelijkheid het hoofdeiland te bezoeken met een gids. In de avond kunnen de deelnemers genieten van een Italiaans diner in de haven. Meer informatie, klik deze link voor de Facebook event pagina.

Grand Soleil Custom

 

In 2019 is de eerste GS80 Custom gelanceerd. 

Race news

 

Overview of Grand Soleils racing around the world.

Via deze link vindt u meer race verhalen van Grand Soleils in het racecircuit.

1/1

Grand Soleil Nederland is gevestigd aan de Zuidersluisweg 41 te Lelystad.
e-mail: info@bachyachting.nl - tel: +31 320 746046

GS80